relaxedfemale

24 Jul, 2010

Vrela noć

— Autor relaxedfemale @ 12:23

Lice joj je bilo obasjano crvenom svetlošću ulične reklame. U stanu nije bila upaljena nijedna lampa. Na sebi je imala ljubičastu kratku haljinu. Jedna bratela joj spala sa ramena, otkrila je njene bujne grudi. Skoro do bradavica. Na licu joj je virio blagi osmeh zadovoljstva. Osećala je da zrači nekom čudnom energijom. Sigurna u sebe, na prstima, došla je do sofe i, kao sa nekim prkosom, sela. Prekrstila je noge. Uzela cigaretu i upaljač sa stola. Uputila mu je pohotan pogled, blago otvorila usne kako bi stavila usku cigaretu. Vatra je obasjala za trenutak njeno belo lice i usne koje su bile crvene kao maline. 

"Ima prelepe plave oči..." pomislio je.

Voleo je žene blede puti i svetlih očiju. Ona je bila takva. 

Sedeo je preko puta nje i ćutao. Nije znao da li sme. Ali nije se ni usuđivao da pita. Zapravo znao je da ne sme. Nije bila njegova.

"Jel pušiš? Hoćeš li? Samo što su ženske" nasmejala se. Odmah je njeno lice dobilo topao izraz. Imala je lepe zube. 

"Ovaj... ne. Hvala." bojao se da ako ustane i približi se da će početi da se trese od uzbuđenja. Odavno mu se nije neka devojka dopadala kao ona. Njen osmeh ga je opustio na trenutak.

"Izvini. Nemam sveće u kući. Malo pre je nestala struja u zgradi. Glavni osigurač" rekla je svojim umornim glasom.

"Ne brini. Ne smeta mi. Lepa si i ovako." izustio je.

Čekala je ovaj trenutak. Znala je. Samo je čekala. Uputila mu je pogled pun topline, a onda je oblizala usne. Uradila je to nesvesno, neplanirano. Zakucalo joj je srce brže i ispustila je kratak izdah koji ju je izdao. I ona je bila uzbuđena zbog njegovog prisustva. Znala je da ne sme. 

"Hvala." 

Dugo ju je gledao bez prestanka... 

"Ali znaš da imam prsten?" rekla je posle duže pauze i glasno se nasmejala. Pokušala je da se sakrije.

"Nije mi to bitno u ovom trenutku" rekao je tiho. "Mogu li da te poljubim?"

...  

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me